Schrijf hier je review als je wilt

Lees hier wat andere klanten van onze massage vinden.
Als je wilt kun je hier zelf ook je mening achterlaten
Voor eerdere reviews klik hier 

verstuur
1
2
3
4
5
Verstuur
     
stop

Create your own review

Average rating:  
 114 reviews
by Kimberly on Sathu Thai Massage

Ik geniet enorm van de geweldige massages van Tom. Ik heb verschillende massages geprobeerd, maar vind Tom the best. Ik rij dan met plezier 1 uur en 15 voor de ontspannende massages die zij geeft (Rotterdam). Door haar rust en verschillende technieken die zij gebruikt, verlicht zij de pijn en spanning in mijn lichaam. Het is zeker het proberen waard!! Zeker een aanrader 🙂

Tom weet wat ze doet en stemt haar massage af op je behoefte.Echt gouden handen en voeten! Aanrader! 🙂

by harry on Sathu Thai Massage

Regelmatig kom ik in Lelystad bij de erg vriendelijke en goedlachse Tom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Sinds een paar maanden heeft ze iemand die haar regelmatig helpt. Ze heet Fa. Ook Fa, 55 jaar, kan goed masseren. Ze kan behoorlijk stevig masseren zelfs. Haar ontspanningsmassage is net als van Tom heerlijk. Zo af en toe laat ik me verwennen door beide. Een uur 4 handen massage door Tom en Fa is een genot om te ondergaan. Met andere woorden het blijft een top salon.

ik heb de eerste keer een goede massage gehad, voor 5 jaar lang heb ik niet zo'n massage gehad. De beste massage is bij Sathu.

De 1e keer spierpijn na de massage en de 2e keer merk je hoe veel beter het al gaat. Goede massages die helpen tegen mijn hoofdpijnklachten. Ik ben helemaal ontspannen..

ik ben net gemaseerd door Tom van Sathu en het voelt echt prettig. Hiervoor ben ik naar andere salons geweest maar dit is echt een aanrader voor mensen die echt pijn hebben.

by Simone on Sathu Thai Massage

Vandaag voor de eerste keer geweest.Na de behandeling voelde mijn lichaam weldadig en warm aan. Tom voelt goed aan waar je lichaam behoefte aan heeft en pakt de problematiek met diverse technieken aan.Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor volgende week want ik voel nu al de effecten. Mijn man heb ik ook aangeraden een bezoekje te brengen. Tom ขอบคุณ (dank je wel).

Was nu inmiddels een paar keren bij Tom geweest voor hoofdpijn en zowel voor nek & schouder klachten als ook voor rugpijn ivm stress. Ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de stevige massage. Ik kan daar echt heerlijk ontspannen. Vriendelijkheid en service kan niet beter. Zelfs op korte termijn een afspraak te krijgen is geen probleem. Ik was al bij meerdere andere geweest maar hier voel je echt iets achteraf. Zij heeft met mij zeker een vaste klant. Een echte aanrader !!!

by koopman on Sathu Thai Massage

Heerlijke ontspannen massage, super goed!!!!!!

net een heerlijke thaise massage gehad ; wil je dit ook, dan kan ik je dit adres prima aanraden!!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»