Schrijf hier je review als je wilt

Lees hier wat andere klanten van onze massage vinden.
Als je wilt kun je hier zelf ook je mening achterlaten
Voor eerdere reviews klik hier

verstuur
1
2
3
4
5
Verstuur
     
stop

Create your own review

Average rating:  
 142 reviews
by Remie on Sathu Thai Massage

Heerlijke massage gehad een week na mijn kaakoperatie. Vanwege de stress zaten mijn nek en rug helemaal vast. Na de massage voelde ik mij stukken beter. Voor herhaling vatbaar!

by Roger on Sathu Thai Massage

Was een heerlijke, stevige, maar ook een ontspannende massage tegelijkertijd. En vers fruit na de sessie.. Ik was helemaal zen. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Khawp khun khrap Tom.

by jeanne on Sathu Thai Massage

Het was een heerlijk ervaring bij Sathu Thai massage.Ik raad het iedereen aan. Totale ontspanning . Mevr. Tom weet heel goed wat ze doet.. Het was super!!

Een heerlijke nieuwe ervaring. Had al veel klassieke massages gehad, maar dit is heel anders. Aanrader!

by martin on Sathu Thai Massage

Na een turbulente periode in mijn leven voor het eerst en zeker niet voor het laatst een Thaise massage gehad.Wist niet dat er zoveel spieren in een lichaam zaten , toen ik thuiskwam meteen in een heerlijke diepe slaap gevallen.Fantastische persoonlijke benadering , gezellig gepraat en een heerlijk fruithapjemaak snel weer een afspraak.

by Dorien Vermeer on Sathu Thai Massage

Super! heerlijk genoten. ben helemaal blij! Kom zeker terug.

by Chris (van Switerbant) on Sathu Thai Massage

Tom is de beste Thaise masseuse die ik ken, vroeger ging ik nog wel eens naar Den Haag, maar dit is echt de beste. Ik kom graag bij haar terug.Ik wil haar 10 sterren geven, maar jammer, ze heeft er maar 5. ha ha ha

Voor het eerst een Thaise massage geprobeerd, en eindelijk een massage waar ik wat aan heb! Het was heerlijk en ik kom zeker terug.

by arnold on Sathu Thai Massage

voor de eerste keer bij haar langs geweesthet was super neemt de tijd voor je en weet wat ze doetzeker ga ik vaker naar haar toe

by marianne on Sathu Thai Massage

Mijn eerste keer dat ik deze massage heb ondergaan het was even spannend maar het voelde zeer relaxed. zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»