Hennie Velthuizen on juli 27, 2016
Een cadeaubon voor een massage anderhalf jaar geleden gekregen op mijn verjaardag. Maar door werk, vergeten te bellen etc. geen afspraak gemaakt om mijn cadeaubon in te wisselen voor een Thaise massage. Nu gestopt met werk en dus tijd genoeg, de massagebon ingewisseld. Ik had deze massage veel eerder moeten doen. Heerlijk ontspannen een uur lang gemasseerd. Voor dat ik kwam had ik last van mijn rug, na de massage had ik geen last meer van mijn rug. Deze massage kan ik iedereen aanbevelen. Ben een week later weer geweest en weer dat zelfde gevoel, heerlijk ontspannen. Tom geeft deze massage voortreffelijk.


coen op juli 21, 2016
Hallo Tom, het was een perfecte massage van top tot teen meeste pijntjes zijn nu al weg. De gast vrijheid en het bordje met fruit op het einde erg lekker ? dank je wel en tot de volgende keer ?


Nelis op juli 8, 2016
Vanmiddag een zeer goede en relaxte massage gehad van Tom, zij weet precies waar je vast zit en maakt het deskundig los zodat je kan blijven genieten van de massage!
En na de massage staat er een fruitschaaltje voor je klaar…. zo lief
Tom je mag trots zijn op je massagetechniek die is geweldig!


Eric op juli 6, 2016
Erg goede massage gehad. Ik had veel last van mijn schouder en deze is goed gemasseerd. Eerst wat spierpijn maar daarna was de last weg. Ontzettend bedank en tot de volgende keer.


Bart op 2 juli, 2016
vandaag een massage gekregen van Tom van Sathu Thai Massage. ik hoefde haar niet uit te leggen waar op mijn rug ik last had van mijn spieren, ze vroeg het natuurlijk wel, maar ik heb alleen gemeld dat ik last had van mijn bovenrug, nek en schouders. tijdens de massage ontdekte ze -exact- waar de spieren “vast” zaten. ik heb eerder een massage gehad, maar in tegenstelling tot vorige ervaringen is de techniek die Tom hanteert erg effectief. ik kom zeker terug bij haar.


roderick op 29 juni, 2016
zeker herhaalbaar een aanrader! Heb vaak eerder massages gehad, maar deze was een super goeie.
bedankt


michael op 29 juni, 2016
vandaag voor massage geweest en het was top.
goede ontvangst en een heerlijke massage gehad. er word rekening met je gehouden betreft pijngrens.
zeker een aanrader en ik kom de volgende keer zeker.


Jan op juni 27, 2016
Gisteren voor het eerst voor een massage bij Tom geweest.
Super goede massage door een uiterst vriendelijke Tom.
Ze luisterde goed naar de rugklachten die ik heb, en ik kreeg een hele goede massage.
Na de massage een lekker bordje fruit en drinken achteraf.
TOP!


Valentino op juni 25, 2016
Ik ben vandaag erg goed geholpen, ze is vriendelijk en kan goed masseren. Ik had erge last van mijn knie maar na de massage voelt het een stuk beter. ik ben nu ook erg ontspannen.
Op het eind kreeg ik water water en een lekker portie fruit.
Ik ben goed geholpen en ik ben lekker ontspannen. Top!


stephan op juni 24, 2016
Vanochtend een massage gehad bij Tom, Bij binnenkomst mijn kleding opgehangen en naar boven gegaan, wat opviel was dat het huis netjes, opgeruimd en fris was.
Aangekomen boven uitgekleed en op een groot breed bed gaan liggen op mijn buik, Tom vroeg vooraf netjes waar de klachten zaten, hierop heeft zij mij uitstekend gemasseerd met verschillende massage technieken en een heerlijke olie echt 1,5 uur heerlijk genoten.
Zowel mijn nek, rug, benen, armen, handen, hoofd, voeten echt alles werd uitstekend onderhanden genomen . De klachten van pijn werden in een mum van tijd al een stuk lichter.
Zowel hard als zachte massage precies zoals ik het wou zo gebeurde het ook.
tot slot werd alle olie die op mijn lichaam aanwezig was goed verwijderd, toen aangekleed, aangekomen in de woonkamer lag er een lekker schaaltje fruit en stond er ook drinken klaar, echt heel gastvrij.
Bedankt Tom voor deze uitstekende massage, en tot de volgende keer wat mij betreft.


meindert op juni 8, 2016
Geweldige massage en super, Kan niet beter.
Nog niet eerder zo’n goede massage gehad.


Tom op juni 5, 2016
Ik heb bij Tom een massage genomen omdat ik erg veel last had van vastzittende schouders. Deze heeft ze erg goed los gemasseerd en ik voelde me meteen beter. En een dag later nog weer veel beter.
Hartelijk bedankt!


Marco op juni 1, 2016
Top massage! Vriendelijk, gastvrij en je bent letterlijk in goede handen!
Toppertje dank je Tom


Asje op mei 31, 2016
Vorige week had ik nachtdienst en ik trok het niet meer van de verschrikkelijke rugpijn.
Ik ben meteen begonnen met goochelen waar ik een goede Thaise massage kon krijgen het liefst in men eigen woonplaats Lelystad.
Ik kwam op de site van Tom en heb alle reacties door gelezen.
Allemaal positief!!!
Dit moest ik ook ondervinden en stuurde Tom s’nachts nog een mail.
Voordat ik naar bed ging die ochtend kreeg ik een mail terug dat ik terecht kon.
Heel fijn direct genoteerd in mijn agenda.
Vandaag was het dan zover ik zou onder handen genomen worden door Tom.
Bij binnenkomst kreeg ik een heerlijke glas water. en we hebben het een en ander besproken over wat mijn klachten waren. daarna mocht ik door lopen naar boven en me uitkleden en op men buik op het stevige bed gaan liggen.
toen Tom nog maar net begonnen was dacht ik al wat een heerlijkheid.
Ik kan me weer bewegen mijn onder rug zit niet meer vast ik heb letterlijk en figuurlijk genoten!!! En met de verwennerij daarna daar maakt Tom het helemaal af een heerlijke schaal met verschillende stukjes fruit en een glas water echt zalig!!
Tom van mij krijg je een 10 + en je zal me nog veel vaker zien je bent een topper wat masseren betreft en een gezellige Dame waar ik ook fijn mee kan kletsen en lachen!!!
liefs van Asje


Ruben op mei 28, 2016
Gister 27 mei voor het eerst hier geweest, wist niet wat ik moest verwachten.. Maar Wow!! Egt een super heerlijke mix van olie en thaise massage gehad.
Buiten om de heerlijke massage, ook nog eens zeer gastvrij en een goede service!
Zelfs fruit na de behandeling!
40€ voor 60 min is het dubbel en dwars waard.
Echt een aanrader!!
Mvg Ruben


rolf op mei 27, 2016
Prima massage voor een redelijke prijs. Voel me jonger.:). Lekker fruithapje na. kom zeker terug!


Joyce op mei 24, 2016
Na lange tijd weer zo’n goede massage gehad. voelde mij na een uur heel ontspannen en fit. Had ook een beetje last van mijn onderrug, ook dit heeft zij kunnen weg masseren. Tom is zeker een aanrader!!


omer op mei 22, 2016
Heerlijke massage, lekker ontspannen en ik voel me veel beter, ik had eerder last van me rug en knie, heel professioneel werk afgeleverd prima.


gunther op mei 19, 2016
head best massage in town, thank you Tom. br. Gunther


Judith op mei 19, 2016
Een paar weken geleden ben ik voor het eerst voor een massage naar mevrouw Tom geweest. Dit is heel goed bevallen. Mevrouw Tom is heel hartelijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb een massage van een uur gehad, waarin ze verschillende technieken gebruikte (olie-massage, Thaise massage en Tok Sen massage). Tijdens de massage overlegde ze dit goed met mij, en lette goed op wel of niet prettig vond. Ik had vooral last van spanning in mijn schouders en nek, en dit heeft ze met haar vaardige handen er heel goed uitgekregen. Het was een hele prettige massage, daarna was mijn hele lichaam en geest ontspannen. Omdat het een vrij intensieve massage was, waarschuwde mevrouw Tom me dat ik de volgende dag een klein beetje spierpijn kon hebben. Dit was inderdaad het geval, maar na een dag was dit weer over, en mijn lichaam is de afgelopen weken heel ontspannen gebleven. Ik kom zeker regelmatig terug!


bart op mei 13, 2016
Het was heerlijk, voel me helemaal fris en ze heeft sterke handen, dat was erg fijn. Een aanrader, bedankt.


Shanity Alvares op mei 6, 2016
Ik heb vandaag een heerlijke massage gehad! lekker stevig en precies goed.
De service is top, klantvriendelijk, gezellig en ik kreeg naderhand een heerlijke fruitcocktail en een drankje. Ik kom zeker terug!


Tineke op mei 6, 2016
Ik kwam na een gestresste aantal weken bij Tom voor een massage om te ontspannen en met name nek en schouder spieren los te maken. Ik werd heel gastvrij ontvangen en de sfeer tijdens de massage was luchtig en relaxed. Tom heeft mijn stijve spieren in een klein uurtje weer losgekregen, de Thaise invloeden in de massage vond ik verrassend en hebben mijn stijve lijf erg goed gedaan :-). De afronding met een glaasje water en wat fruit zijn heel hartelijk, je wordt even heerlijk in de watten gelegd. Gewoon eens proberen zou ik zeggen.


Marianne op april 28, 2016
Ik kwam met een stijve nek en spanningshoofdpijn binnen. De kundige, toverhanden van Tom hebben dat in no time opgelost. Kan mijn hoofd weer makkelijk draaien. Ik ben nu een paar keer geweest en iedere keer ga ik ontspannen de deur uit. Gastvrij. Na iedere massage staat heerlijk fruit klaar. Ik kan dit iedereen zeer aanbevelen.


Sisi op april 20, 2016
Ik heb zojuist een heerlijke massage gehad. Tom voelt precies aan wat je lichaam nodig heeft. Op bepaalde plekken zacht en op andere plekken harder. Ik ben nog niet zo bekend met massages, maar ik ga zeker vaker komen. Het voelt zowel tijdens als na de massage heerlijk. Ze heeft ook persoonlijke aandacht en je krijgt na de massage een heerlijk bordje fruit en water. Echt een aanrader!!!


wiki op april 14, 2016
Ik heb zojuist een massage gekregen omdat ik een grote blessure heb in mijn nek/rug, nog geen 10 min na de massage direct al een enorm groot verschil.


Wiena op april 9, 2016
Sathu Thai Massage betekent ontspanning door traditionele Thaise massage.
Tom is heel professioneel en gastvrij. Daarnaast luistert zij naar de wens van de klant. De massageruimte is ruim en schoon. Ik ben hier vaker geweest en zal zeker blijven komen.


Miranda op april 9, 2016
Dank je wel mevrouw Tom, het was een heerlijke massage. Mijn rug en schouders zaten behoorlijk vast en zijn nu weer heel soepel. Dat is wel een reis vanuit Zwolle waard. Tot ziens, hartelijke groeten Miranda.


Rob op april 7, 2016
Heerlijk stevig met Thaise invloeden.
Ook hoofd voeten en handen worden meegenomen.
En dat voor een zeer schappelijke prijs!
Aanrader dus.


asha meghoe op april 7
Ja ik kom al ruim twee jaar bij Sathu voor massage, bevalt prima. Vergeleken bij anderen valt dit best wel mee met de prijs heel vriendelijk ook ja SUPER


Mark op april 6, 2016
Wat een top massage! Word goed naar je geluisterd en echt de tijd genomen voor waar je last hebt. Kom hier zeker snel weer terug! Stond zelfs een schaaltje fruit klaar na de massage.


Robert op april 5, 2016
Excellent massage, highly recommended!!!!!


Ron op april 5, 2016
Tom, vandaag een geweldige professionele massage gehad van je voor mijn rugpijn die niet weg wilde. Je wist precies de zwakke plek te vinden en te bewerken, met de Thaise technieken, tot de pijn weg was. Je bent heel bekwaam en ongelooflijk lief en hartelijk. Er is geen fysiotherapeut die mijn probleem sneller kon verhelpen.
Het was heel gezellig en het bordje fruit en mango’s waren helemaal top. Voel mij weer prima, en kom zeker vaker bij je terug.
Bedankt Tom!


Sharon op april 1, 2016
een geweldig moment om de dag mee af te sluiten, een massage van Tom. ik voel mij zo energie rijk en de blijdschap voel ik door mijn haren hoofd tot m’n tenen. Ik ben zo dankbaar Tom voor je magische handen en je goede raad. je helpt mij met al mijn problemen lichamelijk en geestelijk. Ik ben blij dat ik jou samen met Peter op het goede moment in mijn leven ben tegen gekomen. Jullie zullen niet snel van mij af zijn dat is een ding wat zeker is! so much love


Jan V op april 1, 2016 @
Heel goede massage gehad. Is zeker een omweg waard. Jan


Daan Mulder op maart 31, 2016
Voor de eerste keer een Thaise massage gedaan.
Op aanraden van mijn vriendin ben ik dus hier heen gegaan.
Het was erg super! Ze weet erg veel en wist precies wat ze met mij aan moest.
Ook werd ik erg gastvrij behandeld met wat te drinken en een bord met fruit.
De massage heeft zeer goed geholpen en ik blijf zeker terug komen.
Een aanrader voor iedereen die ontspanning zoekt of een massage om harde spieren los te maken.


Liset op maart 29, 2016
Een heel prettig ontvangst met een ontspannende en effectieve massage. De sfeer is prettig en je voelt je welkom.


Sandra de Jong op maart 25, 2016
heerlijke massage, was hier voor het eerst was een beetje sceptisch, maar heb erg genoten.
de pijn in mijn nek en schouders heeft ze flink aan gepakt en voel al direct verbetering.
dit is zeker een aanrader, ook al zou het alleen voor de ontspanning zijn dan ben je hier op de juiste adres.


Leo van `slimming op maart 24, 2016
Vandaag weer een goede massage gehad, last van voet en been.
Goed los gemasseerd.
Kom volgende keer weer naar jou.
Bedankt voor de goede zorg!


Leo op maart 22, 2016
Heb zonet een massage gehad van Tom. Een hele lieve en gastvrije vrouw, ik voelde me meteen op mijn gemak. Heb voor een olie-massage gekozen. Tom neemt alle tijd voor je en weet exact wat je lichaam nodig heeft. Een echte aanrader dus. Daarna ook nog fruit en water en een prettig gesprek aan de keukentafel. Kom snel weer bij je terug Tom.


jim op maart 21, 2016
Na intensieve sport training heeft Tom mijn zure spieren weer helemaal soepel gemaakt. Zij maakte daarbij ook gebruik van houten hamertjes die zorgen voor een soort golven van ontspanning. Een aanrader.


Arjan op maart 20, 2016
Heerlijke ontspannen massages gehad en Tom geeft het met volledige aandacht. Ik ben nu een aantal keer geweest en ik kan het echt aanraden. Voor mij wordt het een ritueel waar ik heel regelmatig gebruik van blijf maken.


Dewie op maart 18, 2016
Eerste keer massage door Tom was heerlijk,
ik heb lekker genoten. Ik kom zeker terug!!


Angelo op maart 15, 2016
Heb een afspraak gemaakt vanwege een vastzittende nek en schouder.
En voel me herboren na afloop waarbij de pijn en stijfheid verdwenen zijn en ik weer vrij kan bewegen!!
Heel goed werk, kwalitatief hoog en waar voor je geld! Zeker een aanraden net zoals ik ook ben aangeraden hier te komen. Heb je last van vastzittende spieren? Dan is dit de plaats om dat te verhelpen 🙂


Rafal op maart 15, 2016
veel goed massage!!! Ik beveel het aan.


mike op maart 13, 2016
sathu .
deze thaise massage is de manier om van je klachten af te komen .
er wordt ook gevraagd naar je klachten en dan besteed ze daar meer aandacht aan .
ik raad iedereen aan om deze ervaring bij mevrouw Tom mee te maken.
ik kom in ieder geval hier weer terug


sal op maart 12, 2016
tom is an awesome masseuse and everybody who doesn’t visit her is crazy. period.


nico van der meer op maart 11, 2016
super massage, hard nodig, goed adres om van rugklachten af te komen.


Danielle op maart 6, 2016
Zojuist een Thaise massage ondergaan. Geen idee wat het inhield, maar ik wilde erg graag van mijn pijn af. Ik kon mijn nek niet meer draaien zonder pijn. Ik liep er al veel te lang mee en er moest nu echt wat gebeuren. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door mevrouw Tom. Ik had gekozen voor een massage van 30min. Voordat ze begon vroeg ze ook bij mij naar de pijn. Mevrouw Tom nam ruim de tijd voor mij en mijn pijn en masseerde net zo lang tot die pijn minder werd. Tijdens het masseren vraagt ze of het niet te pijnlijk is. Met handen, voeten en een hamer werd er gemasseerd. En wat een heerlijke warme massage olie!! Ondanks de pijntjes af en toe was het ook erg fijn. Ik voelde me fantastisch en als nieuw na de massage. Ik kon weer mijn nek draaien zonder pijn? Ik meer dan tevreden en kom gauw terug en dan voor een uur!! Mevrouw Tom hartstikke bedankt!!


Arnold op februari 25, 2016 @ 9:29 pm
Afgelopen maandag voor het eerst hier geweest. Wat een fijne ervaring. Stevig maar niet pijnlijk en regelmatig de vraag of het goed was. Ik had al een tijd last van een pijnlijke spier (knoop) in mijn bil. Nu weer soepel zoals ik in tijden niet ben geweest. Top. heerlijk ontspannen. Na afloop een bordje met fruit en een glas water en een leuk gesprek. Deze ervaring wordt zeker herhaald.


Armand op februari 18, 2016 @ 7:20 pm
Ik kom hier al een tijdje en is echt een aanrader, de 1e keer was met enorm last van de onderrug waar fysio weinig hielp en beviel zo goed dat ik sindsdien ga voor een ontspannende massage waarbij de luie spiertjes prima worden gestimuleerd zodat ik er weer maand of 2 tegenaan kan. Aanrader maar maak ajb geen afspraak zaterdag begin van de middag want dat is mijn favoriete tijdstip.


George op februari 16, 2016 @ 3:00 pm
Een hele goede massage. Na de massage een bordje fruit heerlijk. Adres om aan te bevelen.


Rob op februari 12, 2016 @ 7:23 am
First time in weeks that I woke up without pain in my neck and head. Feel so much better. Thanks Tom. You’re the best.


Merith op februari 10, 2016 @ 12:39 pm
Kom hier vaker en iedere keer weer heerlijk ontspannend. Goede massage en mijn nek en schouders zijn weer los na het bezoek. Zeer gastvrij en na afloop lekker wat fruit en een glas water.


Suzanne op februari 8, 2016 @ 7:09 pm
Eerste x Thaise massage… Genoten…eindelijk in Lelystad de perfecte masseuse gevonden. Stevig juiste manier en druk….lekker bordje fruit…zo lief en vriendelijk..thanx


Lucy op februari 8, 2016 @ 12:45 am
Het was een hele fijne ervaring.
Dit was mijn eerste Thaise massage en direct daarna voelde ik me gelijk soepeler en fitter. Het heeft heel erg geholpen. Bedankt!


Yvonne op februari 7, 2016 @ 9:27 pm
Al jaren last van mijn nek,schouders en rug met de nodige pijn en beperkingen in alledaagse dingen. Fysio is niet voldoende, uiteindelijk nu voor de Thaise massage gekozen. Het was fantastisch, soms wel wat pijnlijk maar volgens mij nodig met de opgehoopte knopen. Het hamertje was nieuw voor mij en ik denk wel dat dat effectief gaat zijn. Heel doelgericht en vakkundig gemasseerd. Top. Heerlijk is de ontspannende massage op je hoofd als afsluiting. Volgende afspraak is alweer gepland, ik heb er vertrouwen in dat ik na een aantal behandelingen er een stuk relaxter bij loop. Vriendelijk ontvangst en verrassend geëindigd met een bordje fruit, glas water en een gezellig babbeltje.


christine op februari 4, 2016 @ 10:07 am
Het is mijn tweede massage. Het bevalt mij heel erg goed. Lekker ontspannen, voel me weer super fit. Alle knopen die vast zaten zijn helemaal los.
Ik kijk er zeker uit naar de volgende keer.
Ik kom zeker vaak terug. Tom is heel erg lief en stelt je heel erg op je gemak. Goede communicatie .
Super gedaan Tom. Hoop dat je veel meer klanten krijgt,
Succes verder en tot gauw,
Gr.Christine


Hans op februari 1, 2016 @ 7:11 pm
Vandaag mijn eerste Thaise massage gehad, bij Sathu Thai Massage. Dit is prima bevallen. Het was hard werken voor de masseuse omdat zo ongeveer mijn hele rug op slot zat, maar dit heeft ze zeer vakkundig gedaan. Ik ga dit zeker vaker doen. Een echte aanrader!


Deniece op januari 30, 2016 @ 7:15 pm
Het was mijn eerste Thaise massage, maar zeker niet de laatste! Het was ontzettend fijn en zeker ook niet te stevig of te hard. Mijn spieren voelen weer lekker los en ik ben vooral ook even helemaal tot rust gekomen. Vooral het fruit na de massage maakte het helemaal af. Een aanrader!


Andre op januari 26, 2016 @ 14:19 am
Hallo Tom,
Ik heb gisteren mijn eerste olie massage gehad, gecombineerd met wat Thaise massage. Het voelt erg goed en los aan. Ik was toevallig vandaag bij fysiotherapeut en die vertelde mij dat je heel goed werk gedaan hebt om alles los te krijgen. En zo voelt het ook.


Rob de Bruin op januari 15, 2016 @ 10:21 am
Mijn eerste ervaring met een thaise massage was een goede bij Tom. Het is een kundige dame die met liefde haar vak uitoefent. Ik geef zelf hobby matig ook massages en weet vrij goed wat mijn lichaam nodig heeft. Tom luistert, vraagt en handelt er naar.
Kortom voor mij een goede behandeling.
Het feit dat je naast een goede behandeling ook nog eens gastvrij behandeld wordt is een extra plus die onderstreept dat dit een masseuse is die graag mensen tevreden de deur uit ziet gaan.
Mijn eerste ervaring met een thaise massage was een goede bij Tom. Het is een kundige dame die met liefde haar vak uitoefent. Ik geef zelf hobby matig ook massages en weet vrij goed wat mijn lichaam nodig heeft. Tom luistert, vraagt en handelt er naar.
Kortom voor mij een goede behandeling.
Het feit dat je naast een goede behandeling ook nog eens gastvrij behandeld wordt is een extra plus die onderstreept dat dit een masseuse is die graag mensen tevreden de deur uit ziet gaan.


Wim op januari 13, 2016 @ 6:44 pm
Uitstekende traditionele Thaise massage van Tom (eigenaar en masseuse). Ze nam alle tijd, en op mijn verzoek had ze speciale aandacht voor een spiergroep waar ik last van had. Tom spreekt prima Nederlands en eveneens Engels. Wat me ook prima beviel was de hygiene. En aan het eind, als verrassing, fruit met water. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen.


Klaas op januari 10, 2016 @ 7:54 pm
Vanavond was het dan zo ver.
Mijn eerste Thaise Massage.
Je hoort een hoop verhalen maar weet niet echt wat je kan verwachten.
Maar wat ik er van verwacht had is meer dan uit gekomen.
Bij aankomst werd netjes gevraagd of ik ergens last van had.ik gaf aan me onder rug schouders en nek.
Een uur lang genoten van een goeie hardhandige massage deze dame heeft een hoop kracht wat juist erg goed is heb ik gemerkt.
Na af en toe netjes vragen of ik het te hard vond waarop ik nee prima antwoorden heeft ze me goed los gekregen.
Nek en schouders helemaal los. Onderrug stuk minder last als bij binnenkomst.
Na het uur om was lekker aangekleed en na benden gelopen stond me daar serieus een verrassing klaar.
Een bordje met vers fruit en een glaasje water.
Dit noem ik nou dat extra stukje service waarvoor je naast de heerlijke massage voor terug komt.
Een echte aanrader.
Gelijk voor me vrouw ook een afspraak ingepland dit moet ze ervaren.
We komen zeker snel terug thanks
Gr Klaas


Dave op januari 6, 2016 @ 4:33 pm
Ik ben nu voor de 2e keer bij Tom geweest het was geweldig. Heb 2 jaar geleden een ski ongeluk gehad geopereerd geweest bleef pijn hebben om dat mijn schouder steeds uit de kom raakte. Niemand kon iets voor me doen totdat ik Tom ontmoette, door haar vakkundigheid kan ik zonder pijn het leven door. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij haar dan ook hoog in het vaandel. Tom is erg vriendelijk en het is zeker de moeite waard om een bezoek aan haar te brengen. Wees vooral eerlijk over wat jij fijn vind de een houdt van een harde massage de ander van zacht. Ik wil Tom heel erg bedanken voor deze geweldige ervaring.


Linda op december 11, 2015 @ 10:01 am
Voor het eerst een Thaise Massage gedaan bij Tom. Het was niet helemaal pijnloos, maar alles voelt nu veel beter. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg gastvrij en vriendelijk! Dank je wel!


José op december 3, 2015 @ 9:36 am
Afgelopen maandag voor ‘t eerst bij Sathu Thai massage geweest. Wat is dat goed voor voor je lichaam! Niet geheel pijnloos maar daarvoor kom ik volgende maand weer! Wat n kracht komt er uit zo’n klein vrouwtje! Dank je wel Tom voor de oliemassage, thee, fruit en lekker hapje. Zie je in januari weer!


Joanna op november 29, 2015 @ 3:17 pm
Gisteren voor het eerst geweest en wow wat was het lekker!11 mijn nek en rug voelt ook zo veel beter! zeker een aanrader! ik heb gelijk mijn volgende afspraak gemaakt!


Peter op november 22, 2015 @ 12:48 pm
Tom bedankt voor de Thaise olie massage. Het is nu een dag geleden en het voelt al stukje beter. Tot de volgende keer.


Lotte op november 20, 2015 @ 8:31 am
Heerlijke massage op maat door een professionele en gastvrije masseuse – hier kom ik zeker weer terug. Een echte aanrader!


Henry op november 11, 2015 @ 11:28 pm
Helemaal top als je van een wat stevigere massage houdt ben weer helemaal soepel en altijd een hapje fruit aan het eind ook al zo super gewoon bellen en boeken aanrader


Kob op november 9, 2015 @ 6:34 pm
Bedankt voor de heerlijke massage


Candy – Nov 9, 2015
Dit is het tweede jaar dat ik bij masseuse Tom kom en het blijft wonderlijk hoe deze kleine maar hele sterke Thaise vrouw mijn pijnlijke spieren weer elke keer los krijgt. Ben jij toe aan een goede krachtige of heerlijke ontspannende massage neem dan contant met haar op. genoeg parkeerplaatsen direct voor haar deur.


Esther op november 7, 2015 @ 5:42 pm
Net terug van mijn massage bij Tom!
Klein vrouwtje met enorm veel kracht en inzicht! Loop al tijden rond met klachten rondom hoofd/hals/schouder-en ruggebied! In t verleden al meerdere soorten massages ondergaan! Vandaag was de pijn en spanning enorm dus gegoogled waar ik op zaterdagmiddag nog terecht zou kunnen! Tom gebeld en ik kon komen! In één woord geweldig! Ik kreeg een combi behandeling van een Thaise-ontspanningsmassage. Buiten het feit dat het ook pijnlijk was (iets waar Tom heel zorgvuldig mee omging) was het ook ontspannend en doelmatig!
Ik kreeg waar ik op hoopte! Tom is gastvrij, professioneel en kundig een absolute aanrader!
Tom bedankt! Tot gauw.


Ashvini op november 7, 2015 @ 7:14 am
Gisteren voor t eerst geweest. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik was een Tijdje Niet naar een masseur geweest. En de laatste keer was in Thailand zelf. Vroeg me af of dit ook in de buurt zou komen van thaise massages in Thailand. Het was een prettige sfeer. Heel Welkom. En de massage Zelf was net zo Zoals Ik me in Thailand zelf herinner. Mijn onderrug, schouders, nek zaten behoorlijk vast en Na een flinke aanpak voelt alles iets soepeler. Vond t fijn dat Ze een beetje hard en Stevig kon masseren.
Zeker aan te Raden!


Rachida op oktober 31, 2015 @ 1:21 pm
Heerlijke massage gehad!
Ben al bij vele masseuses geweest, maar Tom is echt de beste! En de hygiëne is helemaal top!
Topservice!


Gert op oktober 16, 2015 @ 12:46 pm
Tom,
alweer bedankt voor de geweldige professionele massage. Een hele goede start van het weekend. Zeer gastvriendelijk en de zon schijnt altijd.
Bedankt


Iteke op oktober 12, 2015 @ 5:26 pm
Weer heerlijke massage gehad! Alle knoopjes losgemaakt. Erg vriendelijke en gastvrije masseuse. Aan te bevelen.


Louise op oktober 10, 2015 @ 10:23 am
Stijve schouders, stijve nek, een goede ontspannende massage van Tom lost alles weer op !! Super !!


Krista op oktober 5, 2015 @ 5:23 pm
Ondertussen diverse keren bij Tom geweest voor een goede, stevige en ontspannende massage. De stress plekken in mijn rug worden goed aangepakt en ook de rest krijgt de nodige aandacht. Er is altijd tijd voor extra aandacht voor een bepaalde spier, als ik daar meer last van heb. Super service. En natuurlijk gewoon erg vriendelijk een goed verzorgd.
Kan zeker aanraden hier langs te gaan voor een goede, professionele massage.


Esther op september 24, 2015 @ 7:59 pm
Hoi Tom,
Graag wil ik je bedanken voor de geweldige massage vorige week!
Het was even wennen en vreemd wanneer er iemand over je lichaam loopt.. totdat je alle spanning voelt wegzakken. Je verstaat je vak als de beste en alle pijn in mijn lichaam is verdwenen! Ik raad het iedereen aan en hoop zo snel mogelijk weer te relaxen op je massagetafel! Dank je wel! Groetjes Esther Jekkers


Cor op september 23, 2015 @ 10:52 pm
Hallo Tom
Het heeft eventjes geduurd maar hier is mijn reactie en waardering voor jou en de wijze waarop jij met je klanten omgaat, zodra je binnen bent voel je al direkt de rust en ontspanning in je lichaam opkomen. na een glaasje drinken is het een groot genoegen om te worden gemasseerd door jou en hoewel het soms pijnlijk is is het een enorm prettige ervaring om te merken dat je mij weer een ander mens doet voelen, ik vind de tijd altijd te snel gaan maar kom altijd fit en met een goed gevoel weer naar beneden om daar nog even na te genieten van het heerlijke fruit en het glaasje water, zelfs iets lekkers wat jij hebt gekookt valt mij weleens ten deel. voor mij ben jij de beste masseuse die mij tot nu toe heeft gemasseerd en ik denk dat dit ook niet te overtreffen is. kop kun krap Tom


Bianca op september 6, 2015 @ 5:11 pm
Ik kom al ruim een jaar bij sathu thai en iedere keer zorgt tom voor een goede professionele massage. Zij weet veel kwalen te verhelpen en verstaat haar vak!


Jos op augustus 5, 2015 @ 7:19 am
Vandaag voor de eerste keer mogen ervaren wat een echte Thaise massage betekent en de weldaad voor je lichaam.
Tel daar de vriendelijkheid en het verse fruit bij op en de uitkomst is dat ik zeker vaker naar Tom zal gaan.


Linda op augustus 3, 2015 @ 11:59 am
Ik had al veel goede aanbevelingen gehoord, maar vandaag heb ik het zelf mogen ervaren.
Een ontzettend fijne, lieve vrouw die erg kundig is. De knopen die ik had zijn verdwenen en buiten dat was het een zeer prettige en fijne massage. Beter heb ik ze niet gehad!!! En ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt


Truus Woortman op juli 14, 2015 @ 3:20 pm
Geweldige massage gehad, denk dat ik als ik nog een keer bij haar kom dat ik wel weer kan zwemmen. Je bent een heel goede masseuse


Ursela op juli 6, 2015 @ 12:15 pm
Tom is de beste 🙂


Rianne op juli 6, 2015 @ 8:31 am
Door meerdere mensen werd ik naar Tom doorverwezen en ‘Wauw!’
Ik voelde me zo op mijn gemak bij haar en de massage zelf was héérlijk en zo ontspannen. Af en toe moest ik gewoon even mijn ogen open doen om te kijken waar ik was. Daarna kreeg ik ook nog eens een lekker glas water en vers fruit: top! Echt geweldig en ik zou mensen zeker aanbevelen naar haar toe te gaan. Ik ga er sowieso weer een keertje heen! 🙂


jan dejong op juli 3, 2015 @ 2:44 pm
ik heb vandaag een goeie ontspanning massage en voor spieren los te maken neem dan een thaise massage dan voel je weer fit dit is aanrader voor iedereen


Judith op juni 1, 2015 @ 6:14 pm
In 1 woord: aanrader!! De massage is super, Tom uiterst vriendelijk en gastvrij, het fruit na afloop heerlijk en de prijs laag. Wat wil je nog meer?!


Lisette op juni 1, 2015 @ 6:10 pm
Het is altijd weer heerlijk voor een massage bij Tom te komen. Ze is professioneel maar ook heel lief en aardig. De massages zijn heerlijk. Na een uurtje voelt alles in mijn lichaam beter aan en kan ik er weer helemaal tegen.
Een echte aanrader!


Sherina op juni 1, 2015 @ 10:07 am
Ik heb heel veel massages gehad maar dit was de beste ooit. Binnenkort maak ik weer een afspraak.


Vera op mei 29, 2015 @ 2:33 pm
in een woord HEERLIJK en zeer vriendelijk.
Tom is een uitstekende masseur en ik kom hier altijd verkwikt vandaan


Tati op mei 29, 2015 @ 1:59 pm
Hele goede en lekkere massage gehad. Dagen erna voelde ik me een stuk beter fysiek. Zeker aan te raden!


Rudolf op mei 28, 2015 @ 9:07 pm
Uitstekende massage, altijd vriendelijk, en voor een hele goede prijs. Na de tijd nog een bordje met lekker fruit. Een absolute aanrader!


robin lantman op mei 27, 2015 @ 6:20 pm
Kom er net vandaan. Na een paar dagen last van schouders en nek , nu weer helemaal los. Een echte aanrader voor mensen die op een traditionele manier willen genieten van een Thaise massage.
Kom hier nou al bijna een jaar met regelmaat en altijd met een happy smile naar buiten. Ik zeg probeer het eens, voor het geld hoef je het niet te laten.
Robin


Loet uit kampen op mei 27, 2015 @ 9:16 am
Geweldige behandeling gehad! Kom er nu z’n 15 maanden en keer op keer zijn de massage fenomenaal. Gezellige sfeer, nauwkeurige behandeling, lekkere laagdrempelige en een goed prijs!
Helemaal top! Echt voor iedereen de moeite waard


marco op mei 27, 2015 @ 6:01 am
Het was een erg goede massage en een lieve vrouw!
En achteraf nog een lekker bordje fruit.
Super.


Hannah op mei 25, 2015 @ 5:49 pm
Tom, je weet hoe goed ik jouw massages vind!
Velen stuur ik naar jou, omdat je gewoon super masseert.
Ook waardeer ik enorm jouw gastvrijheid en ik blijf zeker jouw klant!
Bedankt!!


Keng op mei 24, 2015 @ 8:58 pm
Fijne massage, voel me weer relaxed en een lekker schaaltje fruit na afloop.
ik ga zeker gauw weer terug. Voor de prijs hoef je het niet te laten.


lizette op mei 24, 2015 @ 5:44 pm
Tom is zeer professioneel. Een echte heerlijke massage waarna ik me altijd weer herboren voel.
Ze besteed extra aandacht aan je pijnlijke punten. Super! Daarnaast ook altijd gastvrij en gezellig.
Ik blijf komen bij je!


Greet van Dijk op mei 23, 2015 @ 1:52 pm
lieve Tom, kom al een paar maanden bij je en heb er veel baat bij. Vandaag gebeld omdat ik veel last van mijn rug had. Kon al snel komen, je maakte direct tijd voor me. Voel na jouw intensieve massage de pijn niet meer, dankjewel ! Voor mij ben je een 10+! Voor mijn welzijn blijf ik je met regelmaat bezoeken.
Voorheen veel last van mijn rug gehad, is veel minder en nu ben ik pijnvrij gelukkig.
nogmaals bedankt, Greet


tim op mei 23, 2015 @ 9:59 am
Net een heerlijke massage gehad van Tom.
Het is echt een aanrader! Mij ziet ze in ieder geval snel terug.


Peter van Asselt op mei 21, 2015 @ 11:36 am
Na een ontspanningsmassage
door Tom kun je weer van de dag genieten met een zeer ontspannen lichaam. Tom geeft een heerlijke massage op een professionele manier. Na een vriendelijk ontvangst geniet je van de massage en sluit je het bezoek af met een schoteltje fruit met drinken. Een bezoek die ik iedereen aanraad.


Chintis op mei 17, 2015 @ 6:58 pm
Een heerlijke massage gehad. Na een vriendelijke ontvangst en een leuke babbel een zeer ontspannende massage gehad. Er wordt extra aandacht besteed aan de pijnplekken en voldoende tijd genomen om de massage rustgevend te eindigen. Na afloop ook nog eens een bordje fruit en een glaasje water, super!


Edwin op mei 17, 2015 @ 11:22 am
Vandaag een geweldige massage gehad van Tom. Je wordt vriendelijk ontvangen en professioneel behandeld. Mijn hele lijf zat vast. Tom heeft alles weer losgemaakt. Helemaal top! Tot slot een glaasje water en vers fruit gehad. Daarna zelfs een Thais toetje. Helemaal geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar. Tom bedankt!


Maris op mei 11, 2015 @ 4:56 pm
Uitstekende behandeling en vakkundige massage. Ik kan iedereen een massage bij Tom aanbevelen!!


Sandra op mei 8, 2015 @ 5:50 pm
Ik heb gisteren een massage gehad van Tom.
Na meerdere masseurs/masseuses te hebben geprobeerd ben ik een trouwe klant van Tom geworden. Zij doet haar werk met ongelooflijk veel passie en heeft zeer krachtige technieken. Of ik nou rugklachten heb of spierpijn, na een massage is de pijn altijd verminderd of en een dag (of 2) later zelfs weg.
De ontvangst van Tom is hartelijk, de kamer is mooi, schoon en het massagebed is verwarmd… De massage met verwarmde olie is heerlijk en professioneel. Na afloop staat er fruit en wat te drinken voor je klaar. De sfeer is daardoor heel ontspannen.
Ik kan deze praktijk en Tom alleen maar aanbevelen


Henk op mei 8, 2015 @ 12:15 pm
Ik ben al tijden vaste klant bij Tom. Iedere keer een hartelijke ontvangst en een geweldige massage. Mijn hoofdreden is ontspanning (geestelijk) en ik kom iedere keer als herboren bij Tom vandaan. Voor mij is Tom de vrouw met de gouden handen. Een aanbeveling voor een ieder. En aan het eind van iedere massage heerlijk fruit en ook tijd voor een gesprek.


michelle op mei 6, 2015 @ 8:32 pm
Een heerlijke massage gehad. Kwam om te ontspannen en dat is zeker gelukt! Daarnaast zatten de spieren in mijn rug erg vast. Door een fijne mannier van masseren voelt het een stuk beter aan. Na afloop nog een schaaltje fruit gekregen. Echt een aanrader!


Adrie op mei 6, 2015 @ 6:24 pm
Vandaag weer een uitstekende massage gehad van Tom. Ik kom regelmatig terug, want pijnlijke en harde spieren pakt ze prima aan en ook de laatste pijnlijke resten van een tenniselleboog masseert ze vakkundig weg. Hier kan geen fysiotherapeut tegen op! En de opgewekte ontvangst van Tom en het fruit met glas water na afloop maken het helemaal af. Een absolute aanrader.


Olya op mei 5, 2015 @ 8:14 pm
Ik heb een heerlijke massage gehad van Tom, waardoor ik me helemaal ontspannen voel. De manier waarop zij masseert is zeer prettig. Ook besteed zij veel aandacht aan de pijnlijke plekken en weet precies hoe ze ermee om moet gaan. Kortom perfect en echt een aanrader!


ANNELIES op april 28, 2015 @ 10:37 am
DE EERSTE KEER NAAR EEN MASSAGE, SPANNEND, MAAR TOM STELDE ME SNEL GERUST.
IK GA ZEKER VAKER BIJ HAAR LANGS!
AANRADER!


Denise op april 28, 2015 @ 8:03 am
Lieve Tom,
Dank voor je heerlijke massage, professioneel en zeer effectief. Het is te merken dat het geven van massages je passie is! Ik kom graag bij je terug en raad het iedereen aan.


Kevin op april 25, 2015 @ 7:02 am
Uitstekende masseuse!
Vakbekwaam,doelgericht,en zeer gastvrij.
Na jaren lang met pijn in mijn onderrug te hebben gelopen ben ik op aanraden naar Tom gegaan.
luistert goed naar de klachten en al naar het eerste bezoek merkte ik verbetering.
inmiddels 8 behandelingen gehad en de klachten zijn nagenoeg helemaal verdwenen.
kortom een uitstekend vakbekwaam adres!!
Bedankt tom


Bert op april 7, 2015 @ 7:29 am
Geweldige massage, de beste die ik gehad heb.
Ga zo door Tom, super. groet, Bert


Hans op april 5, 2015 @ 8:09 am
Sinds ik bij Sathu ben geweest voor een massage kom ik daar zeer regelmatig terug. In het begin omdat ik veel last had van pijnlijke spieren en knopen. Door haar vakkundige massage heb ik daar nu geen last meer van.
Nu kom ik vaak langs voor een ontspannende massage en die is ook zeer goed kan ik zeggen. Voor mij is het steeds weer een feestje om anderhalf uur te genieten van haar massage. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak.


Sharis op maart 4, 2015 @ 9:07 pm
Heerlijk! Ze doet het PERFECT!, je komt helemaal tot rust, GEWELDIG!


Rob op maart 4, 2015 @ 5:58 pm
Sathu levert vakkundige massages, vrolijk gezelschap en een gastvrije ontvangst… Je mag niet weg voordat je wat gezond fruit of een ander hapje hebt genuttigd! Ik beveel dit adres aan!