Wie is Sathu Thai Massage

Wie is Sathu Thai Massage

Eigenaresse Thippawan Dawan – de Haas (roepnaam Tom) is geboren en getogen in Thailand en pas op latere leeftijd naar Nederland gekomen.
Zij heeft haar diploma Thaise Massage behaald bij de bekende Thai Massage & Spa Academy in Bangkok (Facebook).

Inmiddels heeft zij ook haar diploma Tok Sen gehaald bij de School of Professional Carrier Extension and Thai Cultural Spa.
Beide zijn goedgekeurd door het Thaise Ministerie van Onderwijs en het Ministerie van Gezondheid.


Mensen vragen weleens wat Sathu eigenlijk betekent

Sathu betekent zoveel als bedankt voor de goede dingen, het wordt veel gebruikt aan het eind van een boeddhistisch gebed, het is dus net zoiets als amen in de westerse kerken.

De massagekamers

Alle massages bij Sathu Massage worden gegeven in onze eenvoudige, maar schone kamers aan huis. We hebben de kamers zoveel mogelijk in Thaise stijl ingericht, zodat u zich even een beetje in Thailand waant.

Tips

Tips voor u
Natuurlijk waarderen we het erg als u ons schoon bezoekt, oksel- en voetenluchtjes zijn niet de prettigste dingen om te ruiken.

Tips voor uw kleding
Voor een oliemassage kunt u beter oudere kleding aantrekken. Wij gebruiken handdoeken om de overtollige olie na de behandeling weer van uw huid te halen. Er kan echter toch nog wat olie op uw huid achterblijven, en het zou zonde zijn als er vlekken in uw kleding komen. Wij hebben helaas geen douchegelegenheid.

Massages zijn alleen mogelijk op afspraak

We zijn geopend van 9:00 uur tot 21:00 uur door de week en zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur.
Voor afspraken zijn we bereikbaar op 06 – 29 32 77 05 of per email en via dit formulier.