Vier handen massage is ideaal voor bezoekers die moeite hebben met het loslaten van hun dagelijkse gedachten en stress tijdens massagebehandelingen.

Vier handen massage

Wat is een “vier handen”-massage?

Bij een massage van vier handen werken twee masseuses aan één cliënt, vaak met behulp van gesynchroniseerde bewegingen. Een massage van vier handen kan hetzelfde zijn als het ervaren van twee volledige lichaamsmassages tegelijkertijd. Goede massageuses zullen het lichaam van de cliënt gebruiken als een vorm van canvas waarop ze langzame, gedetailleerde bewegingen van verschillende tempo’s en druk choreograferen. Er zijn een aantal verschillende stijlen van vierhandige massage. Vierhandmassage is over het algemeen duurder dan andere vormen van massage, omdat twee therapeuten moeten worden gecompenseerd voor hun tijd en vaardigheden.

Waarom een ​​massage met vier handen?

Wanneer twee masseuses en vier handen je lichaam raken, reageert je geest anders. In het begin zou je kunnen proberen om de masseuses bij te houden, waar iedereen is en wat iedereen doet, worstelen om alles in een heel logische volgorde in je hoofd te houden. Maar heel snel beseffen je hersenen dat het niet zeker is wie wat doet, en geeft de controle op. Dit is een krachtige behandeling voor iedereen die het moeilijk heeft om los te laten tijdens behandelingen.