Thaise oliemassage

De Thaise oliemassage is een massage waarbij uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen wordt gemasseerd met behulp van een speciale massageolie. Heerlijk ontspannend!

Oliemassage

Thaise massage

 Er zijn twee stromingen in de Thaise massage. De noordelijke variant is de Nuad Bo-Rarn. De zuidelijke variant wordt ook wel de ‘Bangkokstijl’ massage genoemd. Dit is een vrij stevige massagetechniek met invloeden uit Chinese en Indiase massages én uit de yoga. Bij deze massage wordt soms pittig op de energiebanen gemasseerd om eventuele blokkades en spanningen op te heffen.
 
Thaise Massage

Hot Stone massage

Hot Stone massage

Door de combinatie van warmte en beweging bij een hot stone massage, dit wordt thermodynamica genoemd, kan de masseuse dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage of behandeling effectiever is.

Hot stone massage is goed bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Het helpt bij een verminderde bloedcirculatie of bij rugklachten.

Een hot stone massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.
Hot stone massage is goed bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Het helpt bij een verminderde bloedcirculatie of bij rugklachten.

Tok Sen massage

Tok Sen Massage

Tok Sen massage is een oude massagetechniek uit Noord-Thailand (Lanna) waar een houten hamer en speciale houten wiggen worden gebruikt. Het lijkt pijnlijk maar dat is het niet.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt.
Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen, dus tijd voor een beetje ontspanning. De massage concentreert zich op je nek en schouders die tijdens de zwangerschap extra worden belast.

Zwangerschapsmassage

Voetmassage

Thaise voetmassage is een massage van de voeten en onderbenen.
Het is zowel stimulerend en ontspannend en het gaat erom met de handen d.m.v. massage, stretching en acupressuur de reflexpunten te stimuleren.

voetmassage

Vier handen massage (four hands massage)

Massage met vier handen is ideaal voor bezoekers die moeite hebben met het loslaten van hun dagelijkse gedachten en stress tijdens massagebehandelingen. In een massage van vier handen werken twee masseuses aan één cliënt, vaak met behulp van gesynchroniseerde bewegingen.

vier handen massage